Naujas Skaitmeninis Handright Piešimo Tablet & Rašiklis su 8192 Lygiai Pasyvus Rašiklis Kairėje ir Dešinėje DOM668

€44.09

€62.98

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

įstaiga,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Naujas Skaitmeninis Handright Piešimo Tablet & Rašiklis su 8192 Lygiai Pasyvus Rašiklis Kairėje ir Dešinėje DOM668 Aprašymas: Savybės:

1. Itin Didelis Piešimo Plotas :10x6 colių aktyviosios zonos suteikia jums plonesni, bet protingesni, labiau jautrus platforma, kur jūs galite parodyti savo kūrybiškumą ir talentą.Jų švelniai nuožulnios pusių, kad jūsų sukurti meno kūrinį, patogus.

2. Pažangios Pasyvaus Technologija: 8192 lygių baterijos-nemokamai, su " smart chip.Pėdsakų linijos trajektorija & Automatinės linijos korekcija.Tiksliai ir greitai reaguoti su rašikliu galima piešti ant lentos ir siūlo knyga-kaip jausmas.

3. Smart Gestas Paliečia ir Lengvai Paliečia Klavišus:Perkelti iš leisti į dešinę laisvai laiko taupymas ir efektyvus.Lengvai priartinti ir nutolinti nuotraukas su gestais ir slinkti puslapius ir pritaikyti individualiai nuorodos būdu ir praleisti susiejimas ir paspaudę pagerinti darbo efektyvumą ir kurti savo darbą, daugiau laisvai ir savavališkai.Tinka tiek dešiniarankiams ir kairę ranka vartotojai.

4. C tipo Sąsaja Uostas: Galima lengvai prijungti su bet kuria kryptimi, kuri yra daugiau patogi ir stabili.

5. Suderinama su "MacOS" ir "Windows" Sistemą.Suderinama su piešimo programinės įrangos, pavyzdžiui, "Corel painter", " Adobe illustrator,Komiksų studija,Manga Studio,Clip Studija ir kt.

Specifikacija:

Produkto Matmenys: 332mm (L) x 212mm (W) x 9mm (H)

Aktyvus Plotas:10 x 6 colių

Pen: Baterija-nemokamai Pasyvus Pen

Pen Slėgis: 8192 lygis

Duomenų Ataskaitos Rodiklis:250pps(taškų/s )

Skaityti Aukštis:10mm

Komplektą Sudaro: 1 x Pieštuko

1 x Pasyvus Pen

10 x Pakeitimo Plunksnos

1 x Rašiklis Kišenėje

1 x USB Kabelis

1 x instrukcija

1 x Vairuotojo Kortelę

Žymos: kompiuterizuotos raštu tabletė, meno grafinis, artka, 116 tablet, diamond tapybos uk, lentos nešiojamų, lygis usb, smartboard, skaitmeninis sąsiuvinis tablet, 4g 8 colių planšetiniu kompiuteriu

Suderinamos Prekės Universalus
Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Ekrano Dydis 10~13 Colių
Produkto Tipas Skydelis LCD Combo
Prekės Pavadinimas Etmakit
Modelio Numeris N/A

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų