CYALAA 2020 naujausias hotselling gyvūnų odos, plius dydis moterų jumpsuit

€9.04

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dydžių Lentelė

Realios Nuotraukos

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

APMOKĖJIMAS:

Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.

VEŽIMĄ:

1.Paruošimo Laikas: mums reikia 4-6 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti www.neskkudasiu.lt , jei norite pakeisti prieš siunčiant juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą. 3.Apie Muitus Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau, muito, mūsų mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.mes nuoširdžiai atsiprašome už bet inconveniece tai gali sukelti jums.

Žymos: haremo moterų jumpsuit, smaragdas rutuliukų karoliai, 35ah baterija, visada alkanas, 24v dc alyvos siurblys, laisvas romper moterims, bambuko plaustas, elektrinė aukšto slėgio tepalo siurblys, lee min, 80w siurblys

Stilius Atsitiktinis
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris 108219#
Modelio Tipas Leopardas
Lytis MOTERIS
Audinio Tipas DŽERSIS
Tinka Tipas Tiesiai
Tipas Jumpsuits
Ilgis Full Length
Prekės Pavadinimas CYALAA
Elemento Tipas Jumpsuits & Rompers

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų